stdClass Object ( [id] => 3 [reclame_naam] => Inrijpoorten [language] => nl [reclame_image] => http://www.hervel.nl/uploads/header/Poorten/P9060818.JPG [reclame_position] => 2 [status] => 1 [reclame_titel] => Inrijpoorten [reclame_content] => Inrijpoorten [link_type] => 1 [link_locatie] => page_21 [btn_text] => Lees meer ) stdClass Object ( [id] => 4 [reclame_naam] => Sierhekken [language] => nl [reclame_image] => http://www.hervel.nl/uploads/header/hekwerk/SIMG0493.1.jpg [reclame_position] => 3 [status] => 1 [reclame_titel] => Sierhekken [reclame_content] => Sierhekken [link_type] => 1 [link_locatie] => page_28 [btn_text] => zie foto's ) Hervel Sierhekken | hekwerken, inrijpoorten, maatwerk –Scharmer, Groningen | www.hervel.nl - Over ons

Over ons

 

Eind 2001 ben ik, Willem Velema, gestart met het zelf vervaardigen van inrijpoorten en sierhekwerken.

Graag wilde ik mijn erf kunnen afsluiten en daarom ben ik begonnen met het zelf maken van een inrijpoort. In mijn achterhoofd had ik wel het idee om er misschien mijn eigen bedrijf van te maken en besloot daarom de benodigde machines en materialen aan te schaffen. Het resultaat was erg fraai en ik ben er nog steeds zeer tevreden over. Ik kreeg positieve feedback en vele complimentjes. Hierdoor aangemoedigd ging ik verder met het maken van een gebogen sierlijk landhek en sierhekwerk voor onze ronde lage muur rondom onze rotonde. Allemaal eigen ontwerpen die ik specialistisch heb uitgevoerd.

Omdat ik er erg veel plezier aan beleef en er best trots op ben durfde ik de stap te zetten om mijn eigen bedrijf Hervel Sierhekken op te starten. Onze woonboerderij te Scharmer was hiervoor uitermate geschikt en tevens zijn de sierhekken op eigen erf een mooi visitekaartje. Al gauw stroomden hierna de opdrachten binnen. Ook kwam er vraag naar bijpassend hekwerk, looppoortjes, rozenbogen en andere aanverwante artikelen.

Hervel Sierhekken onderscheid zich door klantgericht te werken, goed te luisteren en mee te denken met de wensen van de klant. Hierdoor kan Hervel Sierhekken maatwerk leveren van hoge kwaliteit. Ik kom graag naar u toe om de situatie ter plaatse te bekijken, de wensen door te spreken en de exacte maten op te meten. Graag denk ik met u mee en zet uw wensen om in een mooi ontwerp. Denk hierbij ook aan het door u gewenste model, de stijl, afmetingen, sluitwerk en de coatingkleur.

Na overeenstemming ga ik slagvaardig aan het werk om er een prachtig eindresultaat van te maken.

Als extra dienst kan ik alle hekwerken ook plaatsen en deze desgewenst voorzien van poortautomatisering.

Contact

Hervel Sierhekken
Hoofdweg 26
9616 TD Scharmer

050-4041947
  • U wordt van harte uitgenodigd om uw ervaringen met Hervel Sierhekken te delen.

    Willem

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.