Van pensionstalling tot trampoline

 •   Pensionstalling

  Bij ons kunt u ook terecht voor stalling van uw paard. Wij hebben zeven ruime boxen. Ieder paard heeft een eigen stal. Daarnaast kunt u gebruik maken van de poetsstal, het achtererf, de verlichte buitenrijbak en weiland. Afhankelijk van de weersomstandigheid zal uw paard buiten staan.

  De paarden worden door ons verzorgd. Dit wordt gedaan in twee voerrondes per dag, ’s ochtends en ’s avonds. Hiermee nemen wij die zorg van u over en heeft u hierin geen dagelijkse verplichting. Wel verwachten wij dat u zelf zorgt voor de aanvoer van krachtvoer naar uw eigen keuze. U kunt gebruik maken van een eigen voerton.
  Tevens krijgt u de beschikking over een af te sluiten kastruimte, waarin u uw spullen op kunt bergen.

  Wanneer wij met vakantie gaan of een weekendje weg wordt in overleg geregeld wie de paarden kan verzorgen.

  Wij wonen in een landelijk gebied met uitrijmogelijkheid.

  De prijs is € 175,= per maand. Dit is inclusief hooi en stro en weidegang. Het schoonhouden van stal en buitenrijbak doet u zelf.

  U kunt altijd bij uw paard terecht om hem of haar te verzorgen.

  Momenteel is er geen stal meer vrij.

 •   Trampolines

  Wij verkopen al geruime tijd trampolines. Omdat de vraag hiernaar niet heel groot meer is, is dit bij ons wat naar de achtergrond geraakt. Wel hebben wij nog verschillende modellen en groottes op voorraad. Vraag hier gerust naar.

  Tevens kunnen wij natuurlijk de door u gewenste trampoline leveren, alleen zal dit iets langer duren.

 

Contact

Hervel Sierhekken
Hoofdweg 26
9616 TD Scharmer

050-4041947
Trampolines

Trampolines

Geplaatst op: 2019-02-06

Wij verkopen al 18 jaar trampolines en waren een van de eerste verkopers hiervan in het Noorden. Omdat de vraag hiernaar niet heel groot meer is, is dit bij ons wat naar de achtergrond geraakt. Dit komt o...

Lees meer Meer nieuws
Pensionstalling

Pensionstalling

Geplaatst op: 2019-02-06

Bij ons kunt u ook terecht voor stalling van uw paard. Wij hebben zes ruime boxen. Ieder paard heeft een eigen stal. Daarnaast kunt u gebruik maken van de poetsstal, het achtererf, de verlichte buitenrijbak e...

Lees meer Meer nieuws
 • U wordt van harte uitgenodigd om uw ervaringen met Hervel Sierhekken te delen.

  Willem

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.